Добротица Намери магазин

За Добротица

 Да запазим българските традиции и вкус!

Да запазим българските традиции и вкус!

Някъде на изток, в окъпаните слънчеви поля на Добруджа е сгушена фермата на Недко Митев Недков, която не спира своето развитие. Основната мисия на Добротица още от основаването през далечната 1993 година е да произвежда млечни продукти с изключително високо качество и оригинален вкус.

Така и до днес по старите рецепти, оставени от предците ни, ние приготвяме прясно мляко, сирене, кашкавал, заквасена сметана и много други питателни млечни продукти с висока хранителна стойност, гарантирано качество и традиционен познат на всички българи вкус.

Млечните продукти са познати на човечеството от дълбока древност със своето богато съдържание на изключително ценни за тялото вещества. Именно по тази причина хората са започнали да отглеждат добитък за да се снабдят с питателните млечни продукти, които животните дават. В днешно време на съвременният човек му остава само да отиде до магазина и да изберете правилния производител. Този, който може да му предложи натурални млечни и месни продукти с гарантирано качество, произход и състав.

 Храна от природата с гарантиран произход

Храна от природата с гарантиран произход

Във фермата на Добротица в село Овчарово се отглеждат над 7 000 млекодайни животни, захранвани с лично произведена паша. Правилното хранене и отношение към животните дава по-добра и качествена продукция.

Добротица е изцяло иновативна ферма, като целият производствен процес на месни и млечни продукти се осъществява с помощта на съвременни технологии и стриктен контрол. Благодарение на тях се осъществява мониторинг на хранителните качества на продукцията през целият процес – следи се за тяхната чистотата и съдържание на полезни хранителни вещества – протеини, въглехидрати, мазнини и други.

За нас е важно да произвеждаме качествена натурална храна, която с удоволствие да бъде част от традиционната българска трапеза. Защото вярваме, че добрата храна е ключът към по-добър живот.

“ Традиция, стил и сигурност определят нашата философия.”

“ Традиция, стил и сигурност определят нашата философия.”