Добротица Намери магазин

Нашата история

Всичко започва през 1993 година…

Всичко започва през 1993 година, когато Недко Митев Недков основава фирмата „Недко Недков-Овчарово” ЕООД в село Овчарово, област Добрич.

4000 декара

Отначало обработваемата земя е 4 000 декара, като основният отрасъл който се отглежда са растенията. Постепенно се включва отглеждането на животни, захранени на лични пасбища. Оттам по подразбиране производственият процес се разширява до месопроизводство и търговия с млечни продукти.

Млечни продукти

Месни продукти – търговия

1993 г.
 Заглавие 1

След 2015 г.

Днес производствената база на фирмата обхваща обработваема площ от 60 000 декара, разположени в сърцето на плодородните земи на Добруджа.

60 000 декара

Фирмата продължава да отглежда зърнени култури с цел да изхранва животните си с натурална и качествена храна, гарантираща високо качество без модификации. Когато животните са отгледани и се хранят пълноценно, те дават висококачествени млечни продукти с много висока хранителна стойност – прясно мляко, кисело мляко, сирене, кашкавал, масло и други. Фирмата добива месо само от мъжките добичета, а от зърнените култури, които отглежда продава част от слънчогледа.

Затворен кръг

Богата гама от продукти

2020 г.
 Заглавие dsfsdsdf sdfsdfsdfsdf werwfsdfsd

Качествена продукция

Основната мисия на „Добротица” винаги е била да предложи висококачествена продукция на своите клиенти. За тази цел производствената база на фирмата е оборудвана с иновативни съвременни технологии, които осигуряват оптимален контрол на качеството върху продукцията и се грижат за комфорта на животните. 

Иновативни технологии

Дългогодишният опит, непрекъснатото усъвършенстване и желанието за развитие помагат да компанията да поддържа автентичният вкус на качествената родна продукция и да я усъвършенства с помощта на съвременната технология.

Дългогодишен опит

Безспирно развитие

Мисия
 Заглавие 3

Мечтата

Мечтата на „Добротица” е да продължи и разпространи традиционният български вкус, както на родния пазар, така и в чужбина. 

Балансирани Подправки

Българските млечни продукти притежават специфичен вкус и автентичност, които трябва да бъдат запазени и да получат възможността да достигнат до повече хора. 

Българските млечни продукти…

Компанията притежава IFS сертификат, който позволява на фирмата да продава натуралната си продукция отвъд границите на страната. „Добротица”  вече владее родните пазари и е любима марка на хиляди български семейства, поради високото качество и стандарта, който предлага за всеки един свой продукт. Сега е време автентичният вкус на българските млечни продукти да се утвърди и в чужбина.

Автентичен вкус…

Една мечта…
 Заглавие 4